Kulturkajen i Skælskør skaber kultur på havnen.

Kære udstillere!

Sommerferien er slut, og vi er på banen igen. Heldigvis er sommeren ikke slut endnu, og der er stadig uger tilbage til at udstille i.

Jeg har fået meget forskellige tilbagemeldinger fra jer om, hvordan det har været at udstille på havnen i år. Nogle har været yderst tilfredse med stemningen, hyggen og samværet. Andre  har syntes, at især omsætningen gik trægt.

Jeg beder jer blot huske, at I er med til at skabe den hyggelige stemning på kajen, og det glæder mig rigtig meget, når I har gjort noget særligt for at skabe blikfang. Jeg tror, at et spændende blikfang kan pirre folks nysgerrighed og få dem til at kigge forbi for at se, hvad der sker lige her.

Husk at offentliggøre på forskellige måder, at I udstiller på kajen. I kan for eksempel lave en plakat og sætte op forskellige steder i byen enten i forretningerne eller på plakatsøjlerne. I kan også sende den elektronisk til mig, så sætter jeg den på vores facebookside "Kulturkajen". Husk også at invitere familie og venner ned forbi husene.

Det kan godt være, at folk i Skælskør by er blevet lidt forvænte med så mange kunstnere i byen og udstillere på havnen, men så må vi lægge os lidt mere i selen for at lokke dem til.

En lille efterlysning: 

Vi mangler de tre stikkontakter til el-udtagene på havnen. Hvis nogen af jer har nogen anelse om, hvor de er blevet af, så vær rar at give besked til Sanne på Bykontoret.

Her følger et tilbageblik på de udstillere, som har udstillet i juli/august:

Åse Christensen er en af vores trofaste udstillere. Hun syr den fineste patchwork, og der er stor interesse for hendes smukke ting.

Det var ikke lige varmt alle de dage, hun udstillede, men varmt tøj kan gøre underværker.

 

Ruth Bobjerg er også en af vores flittige udstillere. Hun har malet en del nye billeder til udstillingen i år.

I uge 29 udstillede Lillian Valin Kristensen  nogle af sine smukke malerier.

Anne og Martine udstillede i år med deres sommerhøst. De solgte små spændende urter til have og køkken, søde færdige gaveposer og tegnede billedopskrifter. Ikke mindst var der smagfulde produkter af høst fra have og natur.

Hall Thimann er også en af vore garvede udstillere, og der er altid stor interesse for hans arbejdende værksted.

I uge 30 udstillede Bodil Sørensen sin glaskunst. Hun er første-gangs-udstiller hos os, og var meget glad for det. Hun har arbejdet med glas i 10 år. Hun er kommet hjem til Skælskør igen efter en årrække Varde. Vi glæder os til at se hendes flettede julehjerter i glas.

Birte Holm er også første-gangs-udstiller hos os. Hun strikker, syr og laver selv sine designs. Hendes mand Harry Holm snitter træting.

Bent Nielsen har ikke udstillet hos os før. Han kommer fra Glumsø, og er efterlønner. Han har arbejdet med træ i 8 år, og med foto gennem det meste af hans tilværelse.Jeg tog ingen billeder af hans fotos, fordi de var bag glas, men spændende var de. Kig ind på hans hjemmeside for at se dem.

Derimod får I eksempler på hans trædrejerier.

 

Kirsten Andersen er trofastheden selv. Hun har udstillet hos os gennem flere år. Hun strikker og hækler til store og små.

Ilanza Design alias Inge-Lise brugte denne store nisse som blikfang og han trak folk til.

Dette var en ordentlig omgang. jeg be´r om tilgivelse herfor, men jeg syntes ikke I skulle gå glip af præsentationen af udstillerne.

Vores udstillingssæson er heldigvis ikke slut endnu og vi glæder os til at se jer igen. Husk at bookingen foregår som altid hos Sanne på Bykontoret. Husk også at følge os på Facebook.

Med venlig eftersommerhilsen 

på vegne af Kulturkajen

Hanne Hjortsberg

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk