Kulturkajen i Skælskør skaber kultur på havnen.

Kære udstillere!

En sæson er gået på hæld. En sæson, som har været meget anderledes, fordi mange af jer har valgt ikke at udstille i de små huse.

Der har været stille på kajen i flere uger, og det har undret mange af byens borgere, som har spurgt efter jer. De savner det kulørte indslag, som jeres fine udstillinger giver på kajen.

Jeg kender godt  nogle af jeres argumenter. "Der kommer for få kunder", og " vi sælger for lidt". Det har jeg stor forståelse for. Men som jeg har slået på før, så handler det jo også om blikfang, og om, at I gør opmærksom på, at I er der.

Husk at reklamere for jeres tilstedeværelse ved bl.a.plakater rundt om i byen, opslag på Facebook og hvad I ellers kan finde på.

Prøv også at følge med i, hvornår der er aktiviteter i Det røde Pakhus. Der kommer mange mennesker til de aktiviteter, og de går alle forbi de små huse.

Lige nu bliver husene "pakket" ind i både, og i resten af december måned vil der være lys i de små vinduer.

 

Skælskør Turisme, som Kulturkajen nu hører under, vil lave et fremstød for husene, så tilbuddet kommer ud til en større kreds. Det bliver spændende. Vi håber på mere liv på kajen til næste sommer.

Her er et lille tilbageblik på nogle af de udstillere, som vi har haft fornøjelse af i år.

Vi siger tak for i år og ønsker jer en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

På gensyn til næste år.

På Kulturkajkens vegne

Hanne Hjortsberg

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk